On-line Пошук турів Заявка на розрахунок будь-якого туру
0 800 50-50-55 Безкоштовно по Україні
Переваги
x
  • Високий рівень обслуговування 2000 працівників, більш ніж 80 офісів, власна авіакомпанія
  • Миттєве підтвердження броні Гарантовані номери в кращих готелях від 2 * -5 *
  • Оформлення візи без проблем Мультивізи з мінімальним пакетом документів
  • Гнучкість наших пропозицій Ми підберемо тур будь-якої складності за найкращою ціною
Соціальні мережі
Ваше місто
Київ ▼
Зворотній дзвінок
x
Безкоштовний дзвінок по Україні 0 800 50-50-55 Наші координати
вул. В. Васильківська 9/2, офіс 62+380 (44) 580-5-580вул. Михайлівська 21, офіс 1+380 (44) 590-5-590
ГАРЯЧІ ТУРИ ON-LINE БРОНЮВАННЯ


Оформлення візи до Греції в Києві

Для мешканців Київської, Чернігівської, Полтавської, Черкаської, Сумської, Харківської, Житомирської, Рівненської, Хмельницької, Волинської, Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської областей

Термін оформлення візи: від 4 робочих днів.

Дні подачі: понеділок - п'ятниця.

ВАЖЛИВО! Перед відправкою документів необхідно зв'язатися з відповідальним менеджером, що займається вашою заявкою і вточнити адресу філії одержувача.

При відправці документів на візи обов'язково заповнюється бланк прийому документів!

Важливо! Кожен турист повинен підписати і передати з пакетом документів письмову згоду на обробку даних візовим центром.

При наданні копій другого (недіючого) загран.паспорта також необхідно надавати його ОРИГІНАЛ.

Анкета для консульства

Примітка:

  •  Рішення про видачу візи повністю залежить від консульського відділу Посольства Греції;
  •  У разі відмови у візі консульський збір не повертається;
  •  Консульство має право вимагати від туриста додаткові документи, а також запросити його на особисту співбесіду або вимагати надати оригінал паспорта туриста після його повернення;
  •  Компанія не несе відповідальність за оформлення візи, якщо не надано повний пакет документів в обумовлені терміни.
  •  Всі документи на візу приймаються завчасно;
  •  На розгляд не приймаються продовжені закордонні паспорти;
  •  У паспорті туриста повинно бути не менше 2-х чистих сторінок у розділі візи;
  •  Загальногромадянський закордонний паспорт (дійсний мінімум 3 місяці після закінчення дії візи);
  •  Усі копії документів повинні бути зроблені у форматі А-4;
  •  Візова підтримка здійснюється тільки за умови придбання повного пакету послуг;
  •  На момент подачі документів у консульство обов'язково повинна бути зроблена передоплата по туру;
  • Візовий відділ компанії може вимагати додаткові документи, в залежності від специфіки заявки.

Перелік документів для консульства:

Для працюючих:

  •  Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері, обов'язково заповнити всі пункти);
  • Закордонний паспорт + копії першой сторінки та всіх шенгеньских віз (якщо є від'їзджений або другий діючий паспорт - обов'язково подається його оригінал);
  •  2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;
  •  Копія загальногромадянського внутрішнього паспорта (всіх заповнених сторінок);
  •  Довідка з місця роботи із зазначенням посади, окладу з розбивкою на 6 місяців та інформації про збереження за працівником на період відпустки зарплати і робочого місця (підпис керівника, головного бухгалтера, оригінальна печатка). Зразок довідки з роботи;
  •  Копія свідоцтва про шлюб (про розлучення, про смерть чоловіка/дружини);
  •  Фінансове забезпечення: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий;
  •  Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового положення (свідоцтва про права володіння на квартиру, будинки, земельні ділянки, автомобілі), якщо такі є;
  •  Копія загальногромадянського закордонного паспорта чоловіка / дружини, навіть якщо не їде (якщо немає - копія всіх заповнених сторінок паспорта громадянина України).

Для приватних підприємців:

  • Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері, обов'язково заповнити всі пункти);
  • Закордонний паспорт + копії першой сторінки та всіх шенгеньских віз (якщо є від'їзджений або другий діючий паспорт - обов'язково подається його оригінал);
  • 2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;
  • Копія загальногромадянського внутрішнього паспорта (всіх заповнених сторінок);
  • Копія свідоцтва про реєстрацію, завірена печаткою приватного підприємця, якщо її немає - завірена нотаріально;
  • Копія патенту або ліцензії;
  • Копія декларації про доходи фізичних осіб, завірена податковою службою за останні 6 місяців або звіти з печаткою податкової за останній квартал;
  • Копія свідоцтва про шлюб (про розлучення/про смерть чоловіка/дружини);
  • Фінансове забезпечення: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий;
  • Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового становища (Свідоцтва про права володіння квартирою, будинком, земельними ділянками, автомобілями), якщо такі є;
  • Копія закордонного паспорта чоловіка / дружини, навіть якщо не їде (якщо немає - копія всіх заповнених сторінок паспорта громадянина України).
  • Копія авіаквитків або автобусних квитків.

 

Для пенсіонерів:

  • Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері, обов'язково заповнити всі пункти);
  • Закордонний паспорт + копії першой сторінки та всіх шенгеньских віз (якщо є від'їзджений або другий діючий паспорт - обов'язково подається його оригінал);
  • 2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;
  • Копія загальногромадянського внутрішнього паспорта (всіх заповнених сторінок);
  • Копія пенсійного посвідчення;
  • Оригінальна довідка з пенсійного фонду про розмір пенсії за останні півроку;
  • Копія свідоцтва про шлюб (про розлучення, про смерть чоловіка/дружини);
  • Фінансове забезпечення: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий;
  • Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового становища (Свідоцтва про права володіння на квартири, будинки, земельні ділянки, автомобілі), якщо такі є;
  • Копія загальногромадянського закордонного паспорта чоловіка / дружини, навіть якщо не їде (якщо немає - копія всіх заповнених сторінок паспорта громадянина України);
  • У разі, якщо пенсія невелика, і немає фінансових гарантій поїздки, необхідно надати повний пакет документів особи, яка  спонсорує поїздку. 
  • Копія авіаквитків або автобусних квитків.

 

Для подружжя, в якому чоловік/дружина не працює:

  • Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері, обов'язково заповнити всі пункти);
  • Загальногромадський + закордонний паспорт + копії першой сторінки та всіх шенгеньских віз (якщо є від'їзджений або другий діючий паспорт - обов'язково подається його оригінал);
  • 2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;
  • Копія загальногромадянського внутрішнього паспорта (всіх заповнених сторінок);
  • Копія свідоцтва про шлюб;
  • Довідка з місця роботи чоловіка / дружини із зазначенням посади, окладу та інформації про збереження за працівником на період відпустки зарплати і робочого місця (підпис керівника, головного бухгалтера, оригінальна печатка). Зразок довідки з роботи;
  • Спонсорський лист від чоловіка / дружини. Зразок спонсорського листа;
  • Фінансове забезпечення чоловіка / дружини: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий;
  • Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового становища (Свідоцтва про права володіння на квартири, будинки, земельні ділянки, автомобілі), якщо такі є;
  • Копія закордонного паспорта чоловіка / дружини (якщо немає - копія всіх заповнених сторінок паспорта громадянина України).
  • Копія авіаквитків або автобусних квитків.

 

Для дітей (до 18 років):

  • Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері, обов'язково заповнити всі пункти);
  • Дитячий проїзний документ (дійсний мінімум 3 місяці після закінчення дії візи). До 17 років діти можуть бути вписані в закордонні паспорти батьків або того з батьків, з ким дитина подорожує (фотографія дитини вклеюється в паспорт батьків з 5 років);
  • 2 кольорові фотографії обов'язково - розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;
  • Копія свідоцтва про народження. Якщо дитині вже 16 років, копія загальногромадянського внутрішнього паспорта;
  • Копії загальногромадянських закордонних паспортів батьків та копії всіх заповнених сторінок загальногромадянських паспортів;
  • Копія свідоцтва про шлюб батьків;
  • Нотаріально завірена копія дозволу на виїзд дитини від мати/батька, в разі якщо дитина їде з одним з батьків або від обох батьків, якщо дитина подорожує сама. Оригінал доручення залишається у туристів для пред'явлення на кордоні.

       Для підтвердження одноосібних батьківських прав:

  • Довідка про те, що, запис про батька зроблено «зі слів матері»;
  • Рішення суду про позбавлення батьківських прав;
  • Копія свідоцтва про смерть батька; 

У цьому випадку копії вищевказаних документів надаються у консульство, а оригінали пред'являються на кордоні.

  • Довідка з місця навчання (із зазначенням адреси, телефону), підписана директором та завірена печаткою. На період літніх канікул довідка не обов'язкова;
  • Якщо дитина подорожує з батьками, до її пакета документів необхідно зробити копії довідок з роботи батьків та їх фінансових документів;
  • Якщо дитина подорожує самостійно, від одного з батьків (спонсора) необхідні: спонсорський лист (у довільній формі з підписом спонсора) (Зразок спонсорського листа), оригінальна довідка з роботи спонсора (Зразок довідки з роботи) і фінансові гарантії спонсора;
  • Копія авіаквитків або автобусних квитків.

 

Для студентів:

  • Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері, обов'язково заповнити всі пункти);
  • Закордонний паспорт + копії першой сторінки та всіх шенгеньских віз (якщо є від'їзджений або другий діючий паспорт - обов'язково подається його оригінал);
  • 2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;
  • Копія загальногромадянського внутрішнього паспорта (всіх заповнених сторінок);
  • Довідка з місця навчання (із зазначенням адреси, телефону), завірена печаткою;
  • Копія студентського квитка;
  • Фінансове забезпечення: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий;
  • Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового становища (Свідоцтва про права володіння на квартиру, будинок, земельні ділянки, автомобілі), якщо такі є.
  • Копія авіаквитків або автобусних квитків.

 

Підтвердження фінансування поїздки - спонсорство:

  • У разі, якщо поїздку туриста оплачує інша особа, необхідно надати спонсорський лист. Якщо спонсор Є родичем туриста, то необхідна письмова заява за підписом спонсора про те, що він бере на себе фінансову відповідальність за пенсіонера / студента / непрацюючого туриста на час його подорожі до Греції + документи, що підтверджують спорідненість. Якщо спонсор НЕ є родичем - спонсорство має бути нотаріально оформлено. Зразок спонсорського листа;
  • До спонсорського листа слід додати довідку з місця роботи спонсора із зазначенням посади, окладу та реквізитами компанії (підпис керівника, головного бухгалтера, оригінальна печатка). Зразок довідки з місця роботи. А також фінансове забезпечення спонсора: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий;
  • Якщо спонсор і той, кого спонсорують їдуть разом - можна довідку з роботи і фінансові гарантії до документів того, кого спонсорують, додати в копіях.

 

Для подорожуючих на автомобілі (додатково до загального списку):

  • копія техпаспорта на автомобіль;
  • копія посвідчення водія;
  • копія страхівки на автомобіль (зелена карта);
  • копія медичної страхівки.

За наявності 1-разової візи в'їзджати на територію Греції через території інших країн шенгенської угоди можна, тільки якщо ці країни мають спільну зовнішню межу (вони не розділені територіями країн, що не входять в перелік країн шенгенської угоди).

Наразі оптимальним маршрутом для автомобілістів вважається маршрут через Румунію і Болгарію.

Для громадян Росії та Білорусії візи оформляються в Москві!

Вартість візи до Греції:

  • 60 Євро - для громадян України та Росії з дозволом на проживання в Україні (Візовий центр м. Київ, м. Харків, м. Львів, м. Івано-Франківськ, м. Луцьк).
  • 60 Євро - для громадян інших країн, які мають дозвіл на проживання в Україні. З 12.03.14 особиста подача документів туристами тільки через Консульство Греції в м. Києві..
  • Для дітей від 6 до 18 років зі своїм проїзним документом і пенсіонерів - 20 Євро.
  • Для дітей від 6 до 18 років вписаних у паспорт батьків - 20 Євро.
  • для дітей від 0 до 6 років вписаних у паспорт батьків чи зі своїм проїздним документом - віза безкоштовно. (Візові центр м. Київ, м. Львів, м. Харків).

 

 Візовий центр юрисдикції Посольства Греції в м. Києві знаходиться за адресою:

адреса: 01032, м. Київ, вул. Льва Толстого, 39
тел.: +380 (44) 594.96.58
факс: +380 (44) 594.96.58
e-mail: info@greecevisa-ukraine.com

 

Консульський відділ Посольства Греції в м. Києві знаходиться за адресою:

адреса: 01901, м. Київ, вул. Панфіловців, 10

тел.: +38(044)254-54-78

факс: +38(044)254-58-05

e-mail: grcon.kie@mfa.gr

 

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії Музенідіс Тревел:

Офіс: м. Київ, вул. В. Васильківська, 9/2, оф. 8в
тел.: +38(044)580-5-580
тел.: 0(800)50-58-58
e-mail: visa-2@mzt.ua

 *Офіс: м. Київ, вул. Михайлівська 21, оф.1 (метро Майдан Незалежності):
тел.: +38 (044) 590-5-590
тел.: 0 (800) 50-50-55
e-mail: visa-1@mzt.ua

Інформація по оформленню грецької шенгенської візи: