On-line Пошук турів Заявка на розрахунок будь-якого туру
0 800 50-50-55 Безкоштовно по Україні
Переваги
x
  • Високий рівень обслуговування 2000 працівників, більш ніж 80 офісів, власна авіакомпанія
  • Миттєве підтвердження броні Гарантовані номери в кращих готелях від 2 * -5 *
  • Оформлення візи без проблем Мультивізи з мінімальним пакетом документів
  • Гнучкість наших пропозицій Ми підберемо тур будь-якої складності за найкращою ціною
Соціальні мережі
Ваше місто
Київ ▼
Зворотній дзвінок
x
Безкоштовний дзвінок по Україні 0 800 50-50-55 Наші координати
вул. Михайлівська 21, офіс 1, (044)590-5-590вул. В. Васильківська 9/2, офіс 62, (044)580-5-580а/п Бориспіль, терм. D, зала вильоту, офіс "Ellinair", (044)224-99-99
ON-LINE БРОНЮВАННЯ


Оформлення візи до Греції в Києві

Для мешканців Київської, Чернігівської, Полтавської, Черкаської, Сумської, Харківської, Житомирської, Рівненської, Хмельницької, Волинської, Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської областей

Термін оформлення візи: від 4 робочих днів.

Дні подачі: понеділок - п'ятниця.

ВАЖЛИВО! Перед відправкою документів необхідно зв'язатися з відповідальним менеджером, що займається вашою заявкою і вточнити адресу філії одержувача.

Письмовий дозвіл на виїзд дитини за кордон від одного/обох батьків, які не подорожують разом з дитиною виключно в оригіналі та з печаткою нотаріуса. Нагадуємо, що, якщо у дитини лише один опікун, то для підтвердження цього необхідно подати копію свідоцтва про народження, відповідне рішення Суду про одноосібне опікунство, свідоцтво про смерть чи інший документ, що підтверджує цей факт.

При відправці документів на візи обов'язково заповнюється бланк прийому документів!

Важливо! Кожен турист повинен підписати і передати з пакетом документів письмову згоду на обробку даних візовим центром.

При наданні копій другого (недіючого) загран.паспорта також необхідно надавати його ОРИГІНАЛ.

Анкета для консульства

Примітка:

  •  Рішення про видачу візи повністю залежить від консульського відділу Посольства Греції;
  •  У разі відмови у візі консульський збір не повертається;
  •  Консульство має право вимагати від туриста додаткові документи, а також запросити його на особисту співбесіду або вимагати надати оригінал паспорта туриста після його повернення;
  •  Компанія не несе відповідальність за оформлення візи, якщо не надано повний пакет документів в обумовлені терміни.
  •  Всі документи на візу приймаються завчасно;
  •  На розгляд не приймаються продовжені закордонні паспорти;
  •  У паспорті туриста повинно бути не менше 2-х чистих сторінок у розділі візи;
  •  Загальногромадянський закордонний паспорт (дійсний мінімум 3 місяці після закінчення дії візи);
  •  Усі копії документів повинні бути зроблені у форматі А-4;
  •  Візова підтримка здійснюється тільки за умови придбання повного пакету послуг;
  •  На момент подачі документів у консульство обов'язково повинна бути зроблена передоплата по туру;
  • Візовий відділ компанії може вимагати додаткові документи, в залежності від специфіки заявки.

Перелік документів для консульства:

Для працюючих:

  •  Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері, обов'язково заповнити всі пункти);
  • Закордонний паспорт + копії першой сторінки та всіх шенгеньских віз (якщо є від'їзджений або другий діючий паспорт - обов'язково подається його оригінал);
  •  2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;
  •  Копія загальногромадянського внутрішнього паспорта (всіх заповнених сторінок);
  •  Довідка з місця роботи із зазначенням посади, окладу з розбивкою на 6 місяців та інформації про збереження за працівником на період відпустки зарплати і робочого місця (підпис керівника, головного бухгалтера, оригінальна печатка). Зразок довідки з роботи;
  •  Копія свідоцтва про шлюб (про розлучення, про смерть чоловіка/дружини);
  •  Фінансове забезпечення: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий;
  •  Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового положення (свідоцтва про права володіння на квартиру, будинки, земельні ділянки, автомобілі), якщо такі є;
  •  Копія загальногромадянського закордонного паспорта чоловіка / дружини, навіть якщо не їде (якщо немає - копія всіх заповнених сторінок паспорта громадянина України).

Для приватних підприємців:

  • Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері, обов'язково заповнити всі пункти);
  • Закордонний паспорт + копії першой сторінки та всіх шенгеньских віз (якщо є від'їзджений або другий діючий паспорт - обов'язково подається його оригінал);
  • 2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;
  • Копія загальногромадянського внутрішнього паспорта (всіх заповнених сторінок);
  • Копія свідоцтва про реєстрацію, завірена печаткою приватного підприємця, якщо її немає - завірена нотаріально;
  • Копія патенту або ліцензії;
  • Копія декларації про доходи фізичних осіб, завірена податковою службою за останні 6 місяців або звіти з печаткою податкової за останній квартал;
  • Копія свідоцтва про шлюб (про розлучення/про смерть чоловіка/дружини);
  • Фінансове забезпечення: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий;
  • Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового становища (Свідоцтва про права володіння квартирою, будинком, земельними ділянками, автомобілями), якщо такі є;
  • Копія закордонного паспорта чоловіка / дружини, навіть якщо не їде (якщо немає - копія всіх заповнених сторінок паспорта громадянина України).
  • Копія авіаквитків або автобусних квитків.

 

Для пенсіонерів:

  • Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері, обов'язково заповнити всі пункти);
  • Закордонний паспорт + копії першой сторінки та всіх шенгеньских віз (якщо є від'їзджений або другий діючий паспорт - обов'язково подається його оригінал);
  • 2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;
  • Копія загальногромадянського внутрішнього паспорта (всіх заповнених сторінок);
  • Копія пенсійного посвідчення;
  • Оригінальна довідка з пенсійного фонду про розмір пенсії за останні півроку;
  • Копія свідоцтва про шлюб (про розлучення, про смерть чоловіка/дружини);
  • Фінансове забезпечення: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий;
  • Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового становища (Свідоцтва про права володіння на квартири, будинки, земельні ділянки, автомобілі), якщо такі є;
  • Копія загальногромадянського закордонного паспорта чоловіка / дружини, навіть якщо не їде (якщо немає - копія всіх заповнених сторінок паспорта громадянина України);
  • У разі, якщо пенсія невелика, і немає фінансових гарантій поїздки, необхідно надати повний пакет документів особи, яка  спонсорує поїздку. 
  • Копія авіаквитків або автобусних квитків.

 

Для подружжя, в якому чоловік/дружина не працює:

  • Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері, обов'язково заповнити всі пункти);
  • Загальногромадський + закордонний паспорт + копії першой сторінки та всіх шенгеньских віз (якщо є від'їзджений або другий діючий паспорт - обов'язково подається його оригінал);
  • 2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;
  • Копія загальногромадянського внутрішнього паспорта (всіх заповнених сторінок);
  • Копія свідоцтва про шлюб;
  • Довідка з місця роботи чоловіка / дружини із зазначенням посади, окладу та інформації про збереження за працівником на період відпустки зарплати і робочого місця (підпис керівника, головного бухгалтера, оригінальна печатка). Зразок довідки з роботи;
  • Спонсорський лист від чоловіка / дружини. Зразок спонсорського листа;
  • Фінансове забезпечення чоловіка / дружини: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий;
  • Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового становища (Свідоцтва про права володіння на квартири, будинки, земельні ділянки, автомобілі), якщо такі є;
  • Копія закордонного паспорта чоловіка / дружини (якщо немає - копія всіх заповнених сторінок паспорта громадянина України).
  • Копія авіаквитків або автобусних квитків.

 

Для дітей (до 18 років):

  • Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері, обов'язково заповнити всі пункти);
  • Дитячий проїзний документ (дійсний мінімум 3 місяці після закінчення дії візи). До 17 років діти можуть бути вписані в закордонні паспорти батьків або того з батьків, з ким дитина подорожує (фотографія дитини вклеюється в паспорт батьків з 5 років);
  • 2 кольорові фотографії обов'язково - розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;
  • Копія свідоцтва про народження. Якщо дитині вже 16 років, копія загальногромадянського внутрішнього паспорта;
  • Копії загальногромадянських закордонних паспортів батьків та копії всіх заповнених сторінок загальногромадянських паспортів;
  • Копія свідоцтва про шлюб батьків;
  • Письмовий дозвіл на виїзд дитини за кордон від одного/обох батьків, які не подорожують разом з дитиною виключно в оригіналі та з печаткою нотаріуса. Зверніть, будь ласка, Вашу увагу, що оригінали поданих документів повертатися не будуть. Таким чином, туристам необхідно заздалегідь оформити 2 екземпляри дозволу на виїзд: для подачі документів та для перетину кордонів.

       Для підтвердження одноосібних батьківських прав:

  • Довідка про те, що, запис про батька зроблено «зі слів матері»;
  • Рішення суду про позбавлення батьківських прав;
  • Копія свідоцтва про смерть батька; 

У цьому випадку копії вищевказаних документів надаються у консульство, а оригінали пред'являються на кордоні.

  • Довідка з місця навчання (із зазначенням адреси, телефону), підписана директором та завірена печаткою. На період літніх канікул довідка не обов'язкова;
  • Якщо дитина подорожує з батьками, до її пакета документів необхідно зробити копії довідок з роботи батьків та їх фінансових документів;
  • Якщо дитина подорожує самостійно, від одного з батьків (спонсора) необхідні: спонсорський лист (у довільній формі з підписом спонсора) (Зразок спонсорського листа), оригінальна довідка з роботи спонсора (Зразок довідки з роботи) і фінансові гарантії спонсора;
  • Копія авіаквитків або автобусних квитків.

 

Для студентів:

  • Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері, обов'язково заповнити всі пункти);
  • Закордонний паспорт + копії першой сторінки та всіх шенгеньских віз (якщо є від'їзджений або другий діючий паспорт - обов'язково подається його оригінал);
  • 2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;
  • Копія загальногромадянського внутрішнього паспорта (всіх заповнених сторінок);
  • Довідка з місця навчання (із зазначенням адреси, телефону), завірена печаткою;
  • Копія студентського квитка;
  • Фінансове забезпечення: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий;
  • Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового становища (Свідоцтва про права володіння на квартиру, будинок, земельні ділянки, автомобілі), якщо такі є.
  • Копія авіаквитків або автобусних квитків.

 

Підтвердження фінансування поїздки - спонсорство:

  • У разі, якщо поїздку туриста оплачує інша особа, необхідно надати спонсорський лист. Якщо спонсор Є родичем туриста, то необхідна письмова заява за підписом спонсора про те, що він бере на себе фінансову відповідальність за пенсіонера / студента / непрацюючого туриста на час його подорожі до Греції + документи, що підтверджують спорідненість. Якщо спонсор НЕ є родичем - спонсорство має бути нотаріально оформлено. Зразок спонсорського листа;
  • До спонсорського листа слід додати довідку з місця роботи спонсора із зазначенням посади, окладу та реквізитами компанії (підпис керівника, головного бухгалтера, оригінальна печатка). Зразок довідки з місця роботи. А також фінансове забезпечення спонсора: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий;
  • Якщо спонсор і той, кого спонсорують їдуть разом - можна довідку з роботи і фінансові гарантії до документів того, кого спонсорують, додати в копіях.

 

Для подорожуючих на автомобілі (додатково до загального списку):

  • копія техпаспорта на автомобіль;
  • копія посвідчення водія;
  • копія страхівки на автомобіль (зелена карта);
  • копія медичної страхівки.

За наявності 1-разової візи в'їзджати на територію Греції через території інших країн шенгенської угоди можна, тільки якщо ці країни мають спільну зовнішню межу (вони не розділені територіями країн, що не входять в перелік країн шенгенської угоди).

Наразі оптимальним маршрутом для автомобілістів вважається маршрут через Румунію і Болгарію.

Для громадян Росії та Білорусії візи оформляються в Москві!

Вартість візи до Греції:

  • 60 Євро - для громадян України та Росії з дозволом на проживання в Україні (Візовий центр м. Київ, м. Харків, м. Львів, м. Івано-Франківськ, м. Луцьк).
  • 60 Євро - для громадян інших країн, які мають дозвіл на проживання в Україні. З 12.03.14 особиста подача документів туристами тільки через Консульство Греції в м. Києві..
  • Для дітей від 6 до 18 років зі своїм проїзним документом і пенсіонерів - 20 Євро.
  • Для дітей від 6 до 18 років вписаних у паспорт батьків - 20 Євро.
  • для дітей від 0 до 6 років вписаних у паспорт батьків чи зі своїм проїздним документом - віза безкоштовно. (Візові центр м. Київ, м. Львів, м. Харків).

 

 Візовий центр юрисдикції Посольства Греції в м. Києві знаходиться за адресою:

адреса: 01032, м. Київ, вул. Льва Толстого, 39
тел.: +380 (44) 594.96.58
факс: +380 (44) 594.96.58
e-mail: info@greecevisa-ukraine.com

 

Консульський відділ Посольства Греції в м. Києві знаходиться за адресою:

адреса: 01901, м. Київ, вул. Панфіловців, 10

тел.: +38(044)254-54-78

факс: +38(044)254-58-05

e-mail: grcon.kie@mfa.gr

 

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії Музенідіс Тревел:

Офіс: м. Київ, вул. В. Васильківська, 9/2, оф. 8в
тел.: +38(044)580-5-580
тел.: 0(800)50-58-58
e-mail: visa-2@mzt.ua

 *Офіс: м. Київ, вул. Михайлівська 21, оф.1 (метро Майдан Незалежності):
тел.: +38 (044) 590-5-590
тел.: 0 (800) 50-50-55
e-mail: visa-1@mzt.ua

Інформація по оформленню грецької шенгенської візи: